OVO SU ĆERKA I SIN BRANA MIĆUNOVIĆA: Đorđe oženjen zgodnom lepoticom, a Andrea je u braku sa ovim frajerom (FOTO)

Crnogorski biznismen Branislav Brano Mićunović preminuo je juče u jednoj privatnoj klinici u Budvi od posledica moždanog udara.

Brano Mićunović ima ćerku i sina, koji su u srećnim brakovima, Đorđe Mićunović oženjen je zgodnom lepoticom, dok je Andrea udata za pravog dasu.

Zorana Mićunović, nekada Mandić, zavela je Đorđa Mićunovića, sina kontroverznog crnogorskog biznismena Brana Mićunovića, a 2017. godine svoju vezu sukrunisali brakom u najluksuznijem hotelu na primorju, a iz ljubavi su dobili dvoje dece.

Ona svakodnevno na svom Instagram profilu pokazuje kako živi, oko nje je čist luksuz i bogatstvo, a najviše voli da putuje.

Mnoge svojim izgledom ostavlja bez daha.

S druge strane Andrea se udala za Miloša Kustudića, a na spektakularnoj svadbi su pored državnog vrha Crne Gore prisustvovale i neke od najvećih estradnih zvezda sa Balkana.

Printscreen Facebook

Aca Lukas otkrio detalje poznanstva sa Branom Mićunovićem

– Pevao sam Brani Mićunoviću, moćnom vladaru iz senke. U vreme izborne kampanje DPS-a nastupao sam u svim većim gradovima Crne Gore i bio dobro plaćen za to. Leta sam provodio na crnogorskom primorju i tad sam bio muzički gost na zabavama koje je uglavnom organizovao Milo Đukanović. Posebno je bilo veselo na jahtama. Na te zabave su retko dolazili drugi viđeniji crnogorski političari. Momir Bulatović nikada nije bio na tim žurkama. Kad prođe leto i vratim se u Beograd povremeno sam odlazio u Podgoricu avionom. Ali avionom crnogorske vlade. Dođu po mene, otpevam svoje i vrate me njihovim avionom – piše u Lukasovoj knjizi „Ovo sam ja“.

Brano Mićunović rođen je 1953. godine u Nikšiću, a u mladosti je trenirao boks i bio pripadnik elitne 63. padobranske brigade nekadašnje JNA.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare