NAŠA PEVAČICA SE OBRATILA ROĐENOM OCU: Jedva je IZVUKAO ŽIVU glavu „Neka te Bog čuva od svakog ZLA“

Nadica Ademov se obratila ocu!

Pevačica Nadica Ademov nedavno je na svom Instagram profilu otkrila poseban dan za svoju porodicu, ističući važnost svojih roditelja u svom životu. Na fotografiji koju je podelila, Nadica je objavila sliku svoje majke i oca, uz emotivnu poruku posvećenu svom ocu koji je na taj dan jedva ostao živ. Ova otvorena i emotivna gesta pevačice još jednom je naglasila koliko je vezana za svoje roditelje, uprkos životnim izazovima i promenama.

Porodična podrška i ljubav imaju poseban značaj u životu Nadice Ademov, koja je podelila sa javnošću svoje iskustvo i odnos sa roditeljima. Njen otac, kome je čestitala „drugi rođendan“, dobio je posebnu poruku ljubavi i zahvalnosti od svoje ćerke, koja je istakla važnost zdravlja i čuvala od svakog zla.

– Tata, srećan ti drugi rođendan. Hvala Bogu dragom da si nam na današnji dan ostao živ. Neka te Bog čuva od svakog zla i da ti najviše zdravlja. Žele ti Meli, Daka i ja – poručila je Nadica.

Nadica Ademov nije krila svoju emotivnu prošlost, pa je javnost upoznata sa njenim izazovima i turbulentnim ljubavnim vezama. Pevačica je govorila o svojoj vezi sa starijim muzičarem Daliborom Stanojevićem, čovekom koji ima bogatu emotivnu prošlost i koji je čak proveo vreme iza rešetaka. Ova neobična ljubavna priča privukla je pažnju javnosti, a Nadica je otvoreno govorila o tome kako su je roditelji podržali i prihvatili nakon turbulentnog perioda.

Iako su se pevačicini roditelji prvobitno protivili jednoj njenoj emotivnoj vezi zbog razlike u godinama, Nadica je istakla da je sada u dobrim odnosima sa njima. Nakon turbulentnih perioda i medijskih spekulacija, Nadica je naglasila da je sada sve u najboljem redu i da uživa podršku i ljubav svoje porodice.

Nadica Ademov je svojom otvorenošću o porodičnim temama i ljubavnim izazovima još jednom pokazala da je izuzetno posvećena svojoj porodici, te da je porodična podrška i ljubav neprocenjiva u njenom životu.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare