EVO KAKO JE DŽENAN PRIČAO O SAMIRI PRE SAMO 2 MESECA! Pevač progovorio o ljubavi, pa priznao: „Zaljubljivao sam se više puta…“

Vest da se pevač Dženan Lončarevićrazvodi od supruge Samire nakon 25 godina braka odjeknula je kao bomba, a iz njegovih odgovora na pitanja o supruzi čini se da je moglo da se nasluti da nešto baš i ne štima u odnosu dvoje supružnika.

Pred Dan ljubavi pevač je govorio o svom koncertu i emisiji „Nikad nije kasno“ u kojoj je par dana pre 14. februara bio član žirija, a na pitanje kako se on zaljubio tada je rekao:

– Znaš šta, zaljubljivao sam se više puta, tako da ovaj, kao i svi naravno, kao i svi ovaj… – rekao je tada Dženan i nastavio:

– Ljubav je nešto što je jako usko vezano sa muzikom tako da sam se zaljubljivao više puta.

Na pitanje kako se zaljubio u suprugu pevač je odgovorio:

– A pa to je bilo davno. Najiskrenije ne (smeh). Ja volim da gajim te neke fine stvari, fine uspomene, ali da sad pričam konkretno nešto… Hajmo dalje.

Podsetimo, i posle decenija na estradi Dženan je uspeo da sačuva privatni život za sebe, držeći se svojih načela, a pre nekoliko meseci je otkrio zbog čega ne želi da iznosi detalje iz svoja četiri zida, kao što radi većina njegovih kolega.

– Ne krijem ništa, samo ne želim da ono što je moje bude izloženo javnosti. Onima koji grade karijeru na takav način želim svu sreću. Ne krijem apsolutno ništa, niti želim da se o tome priča. Uvek sam imao fin odnos sa novinarima, kulturni oni, kulturan ja, i to je to – objasnio je Dženan, a za medijske natpise o njegovoj privatnosti koji su se s vremena na vreme pojavljivali u pojedinim tabloidima poput pisanja rekao je da ga ne dotiču, iako nije bio oduševljen temom.

– Da sam znao da će biti takvih pitanja ne bih pričao. Ja ne pričam o tim stvarima najiskrenije. Ne smeta mi ništa, može da priča ko šta hoće. Pričali su na početku svašta nešto kad sam došao u žižu interesovanja, tako da mi ne smeta apsolutno ništa – rekao je Dženan tada.

Supruga Dženana Lončarevića od koje se sada prema pisanju medija razvodi, pevača je upoznala pre nego što je postao velika muzička zvezda, a sudbonosno „da“ izgovorili su 2006. godine.

Samira Lončarević, žena pevača Dženana Lončarevića, oglasila se za medije i istakla da je čula da je njen muž dobio dete sa ženom sa kojom već godinama živi u Beogradu.

Ona je godinama ćutala o ovoj temi, ali je sada rešila da progovori o svemu, pa je tako rekla da su do nje stigle informacije da Dženan, pored dvoje dece koje ima sa njom, ima još jedno dete sa drugom ženom.

 Čula sam da je Dženan dobio dete sa tom ženom sa kojom živi, ali videla nisam. Dakle, to jeste došlo do mene, ali ne mogu da tvrdim da je sigurno tačno – rekla je ona za Telegraf.

Ona se inače danas prvi put oglasila za medije, a tom prilikom je rekla da Dženan želi da je izbaci iz kuće nakon 25 godina zajedničkog života.

– Najveći problem je imovina, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem – rekla je Samira za Telegraf i dodala:

– Ja inače nikada ne bih sebi dozvolila da razgovaram sa novinarima da nemam ovaj problem i da sad nemam kud. Kuća u kojoj boravimo vodi se pola na njega, pola na njegivog brata, i faktički, za 25 godina braka, meni pripada četvrtina kuće jer je sve ostalo što je stekao stavio na tuđim imenima. Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da obezbedim svoju decu koja na njihovom imenu nemaju ništa.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Grand)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare