„MAJKA GA JE LEPO VASPITALA, A ONA JE KAO NEVALJALO DETE…“ JK oprostila uvrede Nućiju i Editi: Palo pomirenje, nije štedela reči 

Jelena Karleuša oprostila je prozivke Igora Panića Nućija i Edite Aradinović na svoj račun od pre nekoliko meseci, te ih je sad pohvalila na Instagramu.

– Koliko je zapravo kulturan ovaj momak i lepo vaspitan. Ovo je majka lepo vaspitala – napisala je JK za Nućija, a onda je prokomentarisala i Editu:

– Stvarno mislim da je Edita dobra devojka i od ljudi koji je poznaju sam čula samo lepe reči o njoj. Dečije se zaletela na mene, verovatno pod uticajem mnogih. Zato i nisam bila oštra… kao prema nevaljalom detetu koje hoćeš da kazniš, ali ne možeš jer te hvata na fore – zaključila je u svom stilu Karleuša.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

Inače, JK je reagovala na sledeće izjave svojih mlađih kolega:

– Ja se nikad nisam tu nešto ni posvađao duboko. Meni je to bilo simpatično od početka. Moji odgovori su bili onako duhoviti. Nisam ja ulazio u neke rasprave i nije bilo teških reči. Ja sam bio lagan u tom bifu od početka, ako se to može nazvati bif – rekao je Nući, a slično je komentarisala i Edita:

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

– Ja sa njom nisam u svađi. Rekla sam jednom svoje mišljenje o njoj. Odblokirala me je i pomirili smo se – priznala je Edita.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare