Breskvica nakon što je u Hrvatskoj zapevala Đurđevdan: „Ne znam šta je ljudima toliko čudno“ 

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, prokomentarisala je nastup u Hrvatskoj gde je zajedno sa publikom otpevala pesmu „Đurđevdan“.

– Ne znam zašto je ljudima to toliko čudno. Odjednom je krenula polemika oko toga, a svi pevaju tu numeru i svi je vole. Ljudi su došli da se provedu i zabave, a ja ću se uvek potruditi da napravim dobru atmosferu, a to je pesma koja svuda pravi najbolju atmosferu – dodala je Breskvica.

U seriji „U klinču“ njen bivši dečko Vojaž igra glavnu ulogu igra, a Breskvica je istakla da je nije gledala, ali da se ne bi oprobala kao glumica.

– Bilo je poziva pre godinu i po dana, ali ja sebe ne vidim tu. Jedino bih mogla da glumim neku pevačicu – rekla je Anđela.

Mlada pevačica je istakla da sprema nove projekte kojima će iznenaditi svoje fanove.

– Odlučila sam da ne pustim ljude ni sekund. Sledeća pesma mi izlazi kroz par dana, u pitanju je duet sa THCF-om, opet nešto potpuno drugačije. Ne smem da otkrivam datum, ali će vrlo brzo – rekla je Breskvica.

Ona je sada otkrila je i ko su njeni favoriti na Evroviziji.

– Favorit mi je Hrvatska, Grčka, a najlepša od svih mi je Francuska. Prelepa balada, momak ima nenormalne vokalne sposobnosti. Tu se podrazumeva i Srbija – zaključila je Anđela u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1.

UDARNA VEST.rs(Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare