VEZA MAJE I STANISLAVA NA KLIMAVIM NOGAMA: Ako sazna šta joj se radi iza leđa napraviće KARAMBOL, kamera sve USNIMILA!

Učesnik rijalitija „Elita„, Stanislav Krofak, napravio je karambol svojim ulaskom na imanje u Šimanovcima, a još veća prašina oko njega se podigla kad je uplovio u ljubavnu vezu sa Majom Marinković. Iako za sad uživaju u miru i nemaju svađe, mnogi komentarišu da je pitanje momenta kad će početi turbulencije. 

Foto: TV Pink/printscreenMaja Marinković i Stanislav Krofak

Marinkovićeva je u nekoliko trenutaka već otvoreno pokazala ljubomoru i upozorila MMA borca da je u stanju da pravi rusvaj, ako primeti da se druge žene motaju oko njega ili još gore, ako joj on nešto bude radio iza leđa sa njima. 

Kako Maja ima dosta rivakli i cimerki sa kojima je u svađi, izgleda da su one odlučile da je udare gde je natanja i da pokušavaju da privuku pažnju njenog momka. Jedna slika iz „Elite“ danas je privukla veliku pažnju na društvenim mrežama, a radi se o Slađi LazićAneli Ahmić i Aniti Stanojlović, koje su sedele u pabu „Prijatelji“. 

Njih tri su povezivane sa Krofakom, zbog čega je publika na društvenim mrežama došla do zaključka da namerno dokaze u pab, kako bi nervirale Marinkovićevu i dokopale se pažnje njenog momka. 

Kako li će Maja reagovati ako sazna da se zbog njenog dečka prave redovi u pabu i da devojke na sve moguće načine žele da utiču na njihovu vezu ili se dokopaju flerta sa Stanislavom, ostaje da saznamo, ako ova informacija dođe do nje. 

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare