TOTALNO DEMOLIRANO IMANJE U ŠIMANOVCIMA: Ukućani zatekli lom, ne znaju ko stoji iza svega!

Ukućane je iznenadio haos u prostorijama, pitaju se ko je odgovaran za sve.

Došlo je vreme za još jednu radio-emisiju u Eliti, koja se održava svake srede na velelepnom imanju u Šimanovcima. Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš, koji inače vode tu emisiju, otišli su u prostoriju, pa zatekli haos, koji ih je prenarazio.

Ništa se nije nalazilo na svom mestu, a Janjuš je momentalno krenuo da histeriše, s obzirom da se nije mogao ni udobno smestiti, ne bi li započeo današnju emisiju, za koju su pripremili pregršt zanimljivih pitanja za najaktuelnije učesnike rijalitija:

– Šta je ovo, druže moj, kakav je ovo haos, kao da vodimo iz Irana u nekom budžaku emisiju – rekao je Janjuš.

– Ovde je izgleda bilo nekih obračuna u radiju, pa ćemo morati malo danas da improvizujemo – rekla je Milena.

– To sam vam ja navukla jer imam strah od neke zadrugarke, izgleda da su to majstori uradili, ne verujem – rekla je Milena.

– ‘Ajde da krenemo od teme kako je nuklearna bomba pala – rekao je Janjuš.

Za to vreme, obezbeđenje je razdvajalo Miljanu Kulić i Nenada Macanovića Bebicu, koji su nastavili „rat“, koji traje već danima, zbog čega pripadnici obezbeđenja imaju pune ruke posla, pa ne prestaju da dežuraju pored njih, kako bi sprečili ozbiljniji okršaj.

Inače, fanovi popularnog rijalitija su žestoko osudili Miljanu na društvenim mrežama.

„Ma, ona nije normalna, Bebica samo neka je kulira“, „Brzo će se ona diskvalifikovati“, „Samo želi da se diskvalifikuje, kako bi izašla i jurila Zolu“, „Gotova je ona do večeras“, „Psihopata ne spava već četiri dana“… – glasili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare