DUŠKO TOŠIĆ NE PITA ZA CENU KAD UŽIVA Njemu je leto već počelo, otišao na omiljenu srpsku destinaciju! Svi se pitaju DA LI JE SAM?

Dok se Jelena Karleuša bavi društvenim temama i aktuelnim razvodima, ne ustručavajući se da u svom stilu isproziva neke kolege kad je prvi napadnu, njen suprug Duško Tošić drži se dalje od estradnih problema, ništa ne komentariše i ne oglašava se nigde, osim na Instagramu. Duško, nekad uspešan fudbaler, a danas jednako uspešan kao fudbalski menadžer, otkrio je pratiocima na popularnoj društvenoj mreži da trenutno uživa daleko od Beograda.

Ovog puta to nije Istanbul, u kojem često boravi, nije ni Monako, ni Budimpešta. Čekirao se u jednom od najelegantnijih letovališta Grčke, na Glifadi, na Atinskoj rivijeri. Ovo mesto je poznato po dugoj peščanoj plaži, luksuznim hotelima, kao i velikom bulevaru pored obale, duž kojeg su nanizane taverne s lokalnim specijalitetima i ekskluzivni restorani, koktel barovi, s dobrom atmosferom i puno veselog sveta. Mnogi imućni Atinjani imaju vikendice u ovom lepom kraju nadomak glavnog grada.

Duško Tošić
foto: Printskrin/Instagram

Iako je april, za Tošića je sezona već počela. Javio se s terase s bazenom i pogledom na more, te je očigledno da je u Grčkoj već dovoljno toplo za kupanje. Kako saznajemo, Karleušin suprug odseo je u jednom od najeskluzivnijih rizorta na samoj obali, gde noćenje s doručkom košta „tričavih“ 1.000 evra.

Da li je Duško spojio posao sa zadovoljstvom ili je samo ovo drugo u pitanju, ne znamo, a takođe nije poznato ni da li mu neko pravi društvo ili je sam.

Duško Tošić
foto: Printscreen/instagram/duskotosic

Podsetimo, prošle godine Tošić je bio u Istanbulu i tom prilikom je otišao na pecanje,ali ne u odeći prikladnoj za takvu akciju, već je bio doteran od glave do pete, a vrhunac su bile bele pantalone. Na fan stranicama odmah su se podelili ti kadrovi, a među brojnim pohvalama bilo je i kritika. Duhovitih, ali ne uvredljivih.

– Pitaj Jelenu kako da se obučeš! Gospodin čovek i kad peca i kad ga pecaju! Čuvaj te bele pantalone, nije ti to za pecanje – neke su od njih.

Nedavno je Tošić nekoliko dana proveo u rodnom Orlovatu, selu nadomak Zrenjanina. Tamo je vreme provodio pecajući na reci, a sliku je podelio na Instagramu.

– Duško je zaista imao teško detinjstvo. Njegovi roditelji su bili siromašni, ali su pošteni i dobri ljudi. Pošto je želeo da trenira fudbal, otac ga je posle osnovne škole odveo u Zrenjanin i dao ga u dom da bi se školovao i ujedno igrao fudbal. Odlazak iz malog sela u grad za Duška je bilo ostvarenje sna. Znam da je roditeljima ljubio ruke kad god bi došao kući jer su mu ispunili želju i poslali ga u taj internat. Nije mario za to što je u njemu boravio jer je imao jasan cilj. Pa šta bi bilo od njega da je ostao u Orlovatu? Ništa! – pričao je ranije jedan meštanin Orlovata.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/hello/

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare