APOKALIPTIČNE SCENE U DUBAIJU Grad potpuno tone pod vodom, na ulicama opšti HAOS: Letovi otkazani, putnici spavaju na podu aerodroma (FOTO/VIDEO)

Poplave su i tokom jučerašnjeg dana nastavile da prave problem u Dubaiju. Očajne porodice su pokušale da pobegnu iz tog grada, međutim, kako se vidi na snimcima sa društvenih mreža koji su zabeleženi na aerodromu u Dubaiju, jednom od najprometnih aerodroma na svetu, putnici spavaju na podu dok čekaju letove.

U Ujedinjenim arapskim emiratima (UAE) pao je godišnji prosek kiše. Putevi koji okružuju aerodrom su potopljeni.

Svedoci na aerodromu su rekli da u zoni za čekanje nije ostalo praznih mesta. Najprometniji aerodrom na svetu za međunarodne putnike potvrdio je da je došlo do zaustavljanja dolazaka oko 15.30 pre nego što je najavio „postepeni nastavak“ više od dva sata kasnije.

Ukupno 17 dolaznih i odlaznih letova je otkazano tokom jutra, a tri su preusmerena, navodi se u saopštenju aerodroma Dubai.„Ne rade škole“

Kako je za „Blic“ ranije rekao naš čitalac Pavle S, u Dubaiju sve stoji, a mnogim ljudima je onemogućeno i da izlaze iz kuća.

– Ne rade škole. Sve je obustavljeno. Nema ni dostave ni za šta. Bukvalno sve stoji i ne može da se izađe iz kuće – rekao je on.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare