OBEZBEĐENJE ULETELO U ELITU ZBOG MILJANE KULIČ: Krenula na Teodoru kao ZVERINA, produkcija odmah reagovala! (FOTO) 

U rijalitiju „Elita“ nastao je pravi karambol kada je Miljana Kulić nastavila okršaj sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a potom se sukob proširio i na Teodoru Delić. Naime, Kulićeva je reagovala na provokacije i potezala se sa Bebicom, što je izazvalo dodatnu tenziju među učesnicima.

Kako se sukob dalje rasplamsavao, Miljana je odlučila da preduzme akciju i krenula je ka Delićevoj, ali je usledio neočekivan potez. Naime, kontroverzna Nišlijka je polila svoju ljutu suparnicu, ali Macanović je nastavio sa provokacijama i približavao se Kulićevoj, što je dodatno uzburkalo situaciju.

Miljana polila Teodoru

– Rekli su ljudi iz Etno sela da dolaze šampanjci, Mara (Marija Kulić) samo se ređaju muškarci, kažu da imaju i snimke – rekao je Bebica.

– Moje subjektivno mišljenje je da je Teodorina mama fuk**ca – rekla je Miljana, a onda je poletela ka Teodori, te ju je polila.

Miljana polila Teodoru

Podsećanja radi, nakon posete mentorke Gordane Džehverović, došlo je do neviđenog haosa u popularnom rijalitiju „Elita“. Naime, rano jutros Nenad Macanović Bebica polio je hranu Miljani Kulić, a ona je odlučila da mu se osveti. Prvo se zakašljala u njegovoj blizini, a onda polila njegovu hranu. Bebica je pobesneo, pa ju je gađao.

Inače, i rano jutros je došlo do neviđene drame u Šimanovcima. Naime, nakon žestokog sukoba sa Miljanom Kulić, Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica pokušali su da pobegnu iz „Elite“. Obišli su celo imanje, a na kraju su odlučili da pobegnu kroz prozor u dvorištu. Obezbeđenje ih je sve vreme jurilo po imanju.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare