Nejmarove noći kocke i alkohola: Francuzi otkrili sav prljav veš i skandale iz Pariza

Nejmar se trenutno oporavlja od teške povrede kolena koja ga je ograničila na samo pet utakmica ove sezone, nakon što je prošlog leta pokidao ukrštene ligamente.

Brazilski reprezentativac, koji je posle šest godina napustio PSŽ, prešao je u saudijski Al Hilal u transferu vrednom 90 miliona evra.

Međutim, Nejmarova epizoda u Saudijskoj Arabiji nije bila onakva kakvu su mnogi očekivali. Povreda je ozbiljno narušila njegov uticaj, a francuski list L’Ekip je analizirao njegov period u PSŽ-u, tokom kojeg je osvojio pet šampionata Francuske, tri Kupa, ali nije uspeo da se popne na vrh u Ligi šampiona.

L’Ekip je otkrio neke kontroverze koje su pratile Nejmara, uključujući i njegov odnos sa saigračem Vitinjom.

Užasno se ponašao prema Vitinji. Portugalac je uvek govorio da nije tako jer je dobar i nije hteo, ali ga je Brazilac nekoliko puta uvredio.

Osim toga, često su se pojavljivale priče o Nejmarovom neodgovornom ponašanju van terena. L’Ekip ističe da je Nejmar često dolazio na trening pijan, te da je provodio noći u alkoholu i pokera.

Uprkos impresivnim statistikama – 173 utakmice, 118 golova i 77 asistencija za PSŽ – Nejmar je često propuštao utakmice zbog povreda, a glavni cilj osvajanja Lige šampiona ostao je nedostižan.

Njegovo vreme u PSŽ-u obeležila su i druge neprijatne situacije. Frans Fudbal izveštava o incidentu u kojem je Nejmar napao saigrača Ismaela Garbija na treningu, navodno pokušavajući da ga udari glavom, što je šokiralo klub.

Nejmar je 2017. godine stigao u PSŽ u najskupljem transferu u istoriji fudbala, vrednom 222 miliona evra.

UDARNA VEST.rs (Sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare