Nadal planira da Novaku pomrsi račune: Spreman sam! 

Španski teniser Rafael Nadal (37) učestvovaće ove nedelje na turniru u Barseloni i tom prilikom održao konferenciju za medije,.

Biće to njegov tek drugi turnir ove sezone s obzirom na to da od početka januara i eliminacije u Brizbejnu nije igrao zbog raznoraznih problema i bolova.

Rafa nije znao ni da li će u Barsi moći da igra, ali je na kraju ipak došao.

– Došao sam ovde u poslednjem trenutku, nisam znao da li ću moći da igram. Sutra ću biti na terenu. Iza mene su dve teške godine. Stvari se dešavaju u telu i nisam mogao da pratim raspored koji sam želeo. Kad ne možeš, ne možeš. Ovo je moja poslednja godina na Turu i želim da uživam u svakom trenutku – poručio je Nadal.

Rafa će sigurno dati sve od sebe da nastupa i na Rolan Garosu koji je osvajao čak 14 puta. I sam Novak Đoković je nedavno rekao da bi voleo da ga vidi u Parizu, te da bi bilo lepo da odigraju još jedan međusobni duel, jubilarni 60.

Sudeći prema Nadalovim rečima, planira u tome da uspe, a kako kaže, ne želi mnogo da priča o problemima.

– Umoran sam od toga da pričam o svojim povredama. Te stvari utiču na nas mentalno. Znam da se povrede mogu pogoršati, ali igraću sve dok ne osetim da nije vredno toga. Trenutno je situacija takva da se moje telo poboljšalo i osećam se spremnim da se takmičim – zaključio je Nadal.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare