PRVO OGLAŠAVANJE SUPRUGE DŽENANA LONČAREVIĆA: Potvrdila da se RAZVODE, pa pomenula SUD!

Prva izjava Samire Lončarević, supruge Dženana Lončarevića!

Danas je javnost šokirala vest da se Dženan Lončarevićnakon 25 godina razvodi od svoje supruge Samire, koju je upoznao pre nego što je uplovio u muzičke vode. Samira se sada oglasila i potvrdila da se razvode.

– Tačno je da se razvodimo. O svemu što bude usledilo, odlučivaće sud. Za sada nije zakazano prvo ročište. Ne mogu unapred da govorim o ishodu jer 25 godina zajedničkog života nije malo, a imamo i dvoje dece. Ali, nažalost, u današnje vreme nismo ni prvi, ni poslednji kojima se to dešava – poručila je Samira za „Pink.rs“.

Kako su danas preneli domaći mediji, Lončarević je taj koji je podneo tužbu za razvod braka u rodnom Prijepolju – gde su živeli sa sinovima. Njih dvoje već godinama nisu u skladnom braku, i bez obzira na to koliko je njihov brak o kojem on uopšte nije govorio – delovao idilično, nije tako.

Izvor „Telegrafa“ je danas otkrio i da Dženan navodno ima drugu ženu, sa kojom godinama u Beogradu vodi paralelni život.

– Znam ih, pogotovu nju od kad se rodila. Živela je jedan život koji ja uopšte nisam mogla da shvatim. Čuvala je njegovu mamu, decu, a on peva, dođe kad hoće, radi šta hoće. On je pre par godina uhvaćen sa nekom ženom u Beogradu s kojom živi već 15 godina, bio je taj snimak. On je svoju ženu uspeo da ubedi tada da mu je to saradnica, a Samira mu je verovala… – rekao je izvor.

– On je sad podneo tužbu za razvod braka, pritiska po svaku cenu. Vrlo je i neprijatan prema njoj… – dodaje izvor.

UDARNA VEST.rs (Telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare