STEFAN STANKOVIĆ JE BIO NAJVEĆI TALENAT ZA FUDBAL, ALI… Evo šta je Deki rekao za naslednika, zbog čega nije nastavio da trenera! 

Vest da je Stefan Stanković, sin Dejana Stankovića završio u bolnici, izazvala je dosta brige kod svih… Još uvek nisu poznati razlozi za to, a u posebnoj vesti čitajte oglašavanje legendarnog asa na tu temu.

Inače, Dejan Stanković je nedavno dao intervju Kuriru gde je pričao o trojici svojih nalsendika. Dvojica su nastavili njegovim stopama, a onaj najstariji krenuo je nekim drugim putem.

Filip Stanković i Aleksandar Stanković vezani su profesionalnim ugovorima za Inter, što govori o njihovom kvalitetu. Stefan Stanković, Dekijev prvenac bio je najperpsketivniji od braće, Bogom dan talenat što bi se reklo, ali...

– Uh… Stefi je bio u godinama kada je pritisak prezimena počeo da mu smeta. Istina je, bio je perspektivan. Leva noga, talenat, visina, aerobni kapaciteti… Mogao je da trči kao i ja. Da ne staje tokom čitave utakmice. Ali, jednostavno nije izdržao pritisak. I ja sam poštovao njegovu odluku, jer mi je rekao da ide na trening i da nije srećan. A, kad je tako… Nije to bila laka odluka. Ima Stefi svoj put i svoje planove u životu. Završio je školu, u Milanu je, radi nešto drugo – bio je iskren Dejan Stanković.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport / A. Radonić)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare