PREDSEDNIK SE SUTRA OBRAĆA JAVNOSTI: Evo o čemu će pričati! 

Svečanosti će prisustvovati ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se sutra narodu na rođendanu „Kobri“ i obelodaniće najbitnije odluke vezane za budućnost Srbije.

Kako je Republika ranije danas pisala, predsednik Republike i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće vojnoj svečanosti povodom Dana Odreda vojne policije specijalne namene „Kobre“, u nedelju 14. aprila 2024. godine u 11 časova u kasarni „Vasa Čarapić“ u Beogradu.

Svečanosti će prisustvovati ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović.

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je specijalnog izaslanika Ministarstva spoljnih poslova Republike Francuske Renea Trokaza.

Sa zadovoljstvom sa poželeo dobrodošlicu gospodinu Trokazu @francediplo sa kojim sam nastavio dobre i otvorene razgovore koje sam u Parizu imao sa predsednikom Makronom i drugim najvišim zvaničnicima Francuske. Razgovarali smo o situaciji u regionu, aktuelnim gepolitičkim prilikama i svim izazovima sa kojima se suočavamo na polju bezbednosti i očuvanja međunarodnog pravnog poretka.

Posebno sam naglasio apsurd članstva takozvanog Kosova u Savetu Evrope, kojim bi Priština, koja se dosledno oglušuje o sve potpisane sporazume, bila praktično nagrađena za politiku diskriminacije i sve jačih pritisaka na srpski narod na Kosovu i Metohiji.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare