„NE ŽELIM DA ME BILO KO MALTRETIRA“ Pevačica otkrila šta sve njene kolege trpe:“Budu predivni, a kada popiju je druga priča“

Pevačica Višnja Petrović progovorila je o neprijatnostima koje ona i njene kolege doživljavaju na nastupima.

Kako Višnja kaže, upravo to je razlog zbog kojeg izbegava da nastupa na određenim događajima.


-Ne želim da me bilo ko maltretira i da me drži do devet sati ujutru da pevam. Poštujem i cenim svačiji izbor ko to može i želi, zbog novca ili poštovanja prema nekome, ja u to ne ulazim. Ali neću ako meni negde nije ugodno, drugo, naš glas je naš alat i glas ne može da te služi da pevaš petnaest sati, koji god novac da je u pitanju. A ja želim da potrajem koliko god više mogu, a ne da radim određeni vremenski period koji će mi moje grlo dozvoliti – rekla je Višnja i otkrila i na koji način prepoznaje takva mesta.

-I ndividualno je, ali mnogo puta i te kako se zna. Gde su incidentni ljudi, gde ljudi koji prave slavlje umeju da budu neprijatni, malo više popiju. Imate ljude koji su predivni kada su normalni, ali kad popiju to je neka druga priča- zaključila je Višnja.

(Grand)

„Bila sam sa oženjenim“

Podsretimo, Višnja je nedavno priznala da je bila u emotivnom odnosu sa zauzetim muškarcem.

– Bila sam u vezi sa oženjenim muškarcem. Znala sam da ima ženu, nisam ja budala. Ja ne pravim probleme, bila je to burna veza. Znala sam da je zauzet, ali to me više ne zanima – rekla je pevačica u emisiji „Magazin in“.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare