Brutalna tuča na parkingu u Pančevu: Povod je sramotan, uhapšena četvorica mladića iz Omoljice

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, a u zajedničkoj saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu, određeno je zadržavanje u trajanju od 48 sati

N.R. (22), M.K. (23), Ž.M. (23) i F.M. (21), svi iz Omoljice uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, a u zajedničkoj saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu, određeno je zadržavanje u trajanju od 48 sati.

Osumnjičeni su uhapšeni jer se terete da su dana 13. aprila 2024. godine oko 1.20 časova u Pančevu, u ul. Trg mučenika, na parking prostoru u blizini ugostiteljskog objekta ,“Šaran“, izazivali nacionalnu mržnju među narodima tako što su po nacionalnoj osnovi vređali oštećene N.K., K.R., M.B. i M.K., svi državljani Republike Hrvatske, te su zadavali udarce rukama i kaiševima N.K. i K.R., kao i B.L. i M.C., dvojici državljana Republike Srbije, usled kojih su oštećeni zadobili lake telesne povrede.

Osumnjičeni će u Više javno tužilaštvo u Pančevu biti sprovedeni radi saslušanja.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare