MALI NA PITANJE: Ogavna i odvratna laž Miroslava Aleksića, kako vas nije sramota? 

MINISTAR finansija Siniša Mali na pitanje „Novosti“ kako komentariše to što je Miroslav Aleksić slagao da je u društvu predsednika Aleksandra Vučića bio Aleksandar Bošković, rekao je da to još jedna ogavna i odvratna laž Miroslava Aleksića.

– Hoću da građani znaju, još jedna ogavna laž, odvratna laž Miroslava Aleksića. On je rekao u svom nalogu da je u prisustvu Vučića bila osoba iz kriminalnog miljea, a u stvari ta osoba nikada nije bila tamo, već pripadnik kobri Ninolav Dimitrijević. Hoću da svi znate, ovo je kampanja, njihova politika koja ne prestaje godinama unazad. Zašto lažete ljudi, odakle vam te ideje, imate li svoju politiku i umete li nekad istinu da kažee. Aleksić je lagao i za onih 1.000 evra građane, koji je opljačkao Trstenik sa tastom i sad i ova laž. Ali nije jedinna. PRvog dana posete Vučića Francuskoj, imali ste izjavu Nikezića da Vučić ide da poklanja vodovod, namensku industriju, EPS. Zašto Nikeziću lažeš? – pitao je Mali.

On je naveo da su svako javno preduzeće uništili i doveli na ivicu bankrota.

Drugi pišu

– I vi ste našli da pričate nešto o upravljanju preduzećima. Kako vas nije sramota? Treba da budemo ponosni kako je Vučić dočekan u Francuskoj. To je na ponos svim građanima Srbije. Danima traje negativna kampanja. Jel nećete investicije, nova radna mesta? Ta politika mržnje oslikana u svakoj izjavci opozicije – rekao je Mali.

UDARNA VEST.rs(novosti)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare