OVO JE NOVA VILA EMINE JAHOVIĆ U ISTANBULU! Pevačica posle razvoda od Sandala uživa u ovom SUVOM LUKSUZU, sva u staklu…

Emina Jahović (42) napravila je za sebe i sinove novu vilu koja, sudeći po prvim kadrovima i snimcima, izgleda velelepno.

Ovo je nova vila koju je pravila po svom ukusu, nakon rastanka od turske zvezde Mustafe Sandala, a prve snimke objavio je Paparaco lov.

S druge strane, porodična vila pevačice i njene porodice već duže vreme izdata je turskom konzulatu u Novom Pazaru.

Emina Jahović
foto: Printscreen/Paparaco Lov

Od toga, kako se priča, Emina i njena porodica mesečno prihoduju čak 2.000 evra.

– Istina je, iznajmili smo kuću u Novom Pazaru turskom konzulatu, jer je 11 meseci godišnje prazna, a velika je – rekla je Emina jednom prilikom na ovu temu.

– Mirsad i ja retko kad idemo u Pazar, a majka nam je skoro uvek u Beogradu, kod sestre, ili je kod nas u Istanbulu – istakla je Jahovićeva.

Kako je rekla jednom prilikom, u Novom Pazaru više ne vidi sredinu u kojoj bi živela. – U Beogradu imam prijatelje koji su mi prisniji nego ovde. U Novom Pazaru mi bude lepo, ali mi vrlo brzo dosadi! To je jasno… Grad je prelep, mnogo ga volim, ali ne bih mogla više tamo da živim. Beograd isto, prelep, mnogo volim tamo da budem… U Beogradu sam najpozitivnija. Ali, i tu ne bih mogla više da živim. A Istanbul… Gde budu moja deca tu ću biti i ja – rekla je pevačica jednom prilikom za Face TV.

UDARNA VEST.rs(kurir.rs/telegraf

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare