MIONA U TAJNOJ ŠEMI SA TAJKUNOM: Po izlasku iz „Elite“ je čeka STARIJI MUŠKARAC!

Matorcu je tražila da uloži u njenu karijeru, odnosno album, spotove, kao i kompletan marketing!

Miona Jovanović napolju ima starijeg biznismena koji je izdržava i neće biti ni sa Nenadom Aleksićem ni sa Stanislavom Krofakom, ekskluzivno saznaje Republika. Iako se predstavlja kao fina i patrijarhalna devojka koja drži do sebe i morala, pozadina i prava priča su mnogo crnje. Već neko vreme ona je u vezi s tajkunom iz Niša koji je 20 godina stariji od nje i koji joj je obećao kule i gradove samo da bude njegova.

– Miona je nekada bila devojka za primer, ponos prijatelja i porodice. Niko nije mogao ni da sanja da će ona postati ovo što sada gledamo u „Eliti“. Njeni se stide svega što ona radi. Porede je s Anđelom Đuričić, koja je osramotila svoje. Od kako je umislila da treba da bude pevačica, ona se promenila. Rekla je svojima da oni ne mogu da joj pruže ništa i da mora da nađe način da postigne nešto u životu – počinje priču nekadašnja prijateljica aktuelne učesnice rijalitija „Elita“ i dalje nastavlja:

– Kad je upoznala Krofaka mislila je da je on taj koji će je izvući iz običnog života i vinuti među zvezde. Računala je da će se otvoriti i finansirati njene pesme i spotove. „Ako ovaj ne napravi zvezdu od mene, neću časiti ni časa, tražim matorca s parama. Neki bi mi dao ceo svet. Moram da ostvarim svoj cilj, govorila je ona. Već tada je bilo jasno da to nije osoba koju znamo odranije. Postala je gramzivica. Videla je da Krofak neće sve da kešira, terao ju je da prvo malo nastupa. Tad je upoznala matorca iz Niša – nastavlja priču prijateljica dobro upućena u tajne lepe pevačice i otkriva njen pakleni plan.

– Njega je upoznala kad je pevala na nekoj proslavi. Krofak nije bio tad sa njom. Matorac je pao pred nju. Počeli su da se viđaju, ali tajno, na njeno insistiranje. Išli su po etno-selima i po Srbiji. On je njoj obećao muzičku karijeru iz sna. Rekao je da će biti druga Tea Tairović. Rekla mu je da hoće sve spotove i 10 pesama, kao i marketing u svim medijima. Promociju u poznatom hotelu sa mnogo zvanica. Sve je prihvatio. Ona neće biti ni sa Nenadom ni sa Krofakom. Obojicu će šutnuti kao da ih nikada nije ni poznavala. Tajkun je čeka i mnogo je zaljubljen u nju – završava Mionina prijateljica za Republika.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare