POLICIJA TRAŽI DANKINO TELO U PEĆINI: Trećeg dana potrage prelazi se na NOVU LOKACIJU, sva pažnja usmerena ka Lazarevom kanjonu

Potraga za telom ubijene Danke Ilić (2) ušla je u treći dan, dok osumnjičeni za ubistvo konstantno navode pripadnike policije na pogrešne tragove.

Pripadnici MUP-a se nalaze na lokaciji Lazarev kanjon (Lazareva pećina) u selu Zlot odakle je i jedan od osumnjičenih za ubistvo male Danke.

Ne odustaje se ni od pretrage na ostalim lokacijama.

Podsetimo, Miloš Ilić otac monstruozno ubijene dvogodišnje devojčice Danke Ilić za čijim telom se traga rekao je da su on i Dankina majka Ivana u užasno teškom psihičkom stanju.

– Mnogo nam je loše i ne možemo da iza]emo ispred vas i molimo da nas razumete – rekao je Miloš iza zatvorenih vrata stana po kojima se vidi da je „stanovala ljubav“.

Da je tu živela mlada porodica sa decom, Dankicom i njenim godinu dana starijim bratom Lazarom, kojoj je bilo sve podređeno i čiji osmesi su roditeljina znaćili sve, svedoče i njihove komšije.

Miloš je u porodični stan stigao nepostedno pred naš dokazak.

– Nije nam do priče i smeta nam interesovanje medija za nas u ovom momentu dok čekamo da nađu telo našeg malog anđela kojeg su monstrumi ubili – rekao je Miloš

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Informer)

Preneo: R.J.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare