EVO KAKO JE KAĆA GRUJIĆ IZGLEDALA PRE ZVEZDA GRANDA: Isplivao stari snimak, od početka je znala šta hoće „Uspeću u ovom poslu“

Katarina Grujić danas je jedna od popularnijih mladih pevačice koje je iznedrilo muzičko takmičenje „Zvezde Granda“, a sad je isplivao snimak sa početka njene pevačke karijere.

Katarina Grujić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Katarina se estrade domogla zahvaljujući muzičkom takmičenju u kom je učestvovala u sezoni 2012/13, a u tom periodu izgledala je potpuno drugačije nego danas.

Katarina Grujić
FOTO: PRINTSCREEN/GRAND



Katarina je tada ima samo 20 godina i velike snove da postane pevačica.

Od samog početka karijere vodila je računa o svom imiždu, a na snimanju profila za šou pojavila se u običnoj beloj majci, kratkom šortsu koji je tada upotpunila skupocenim Luj Viton kaišem.

Iako je i tada važila za jednu od atraktivnijih učesnica, evidentno je da je vremenom poradila na svom fizičkom izgledu.

Na snimku pre takmičenja se vidi da je imala drugačije zube, tanje usne, ali je jednako bila atraktivna i zgodna kao i danas.

U razgovoru za domaće medije tada je priznala zbog čega se prijavila za muzičko takmičenje, a otkrila je i nepoznate detalje o sebi.

– Prijavila sam se za ‘Zvezde Granda’ jer mislim da ću od ‘Grand produkcije’ da dobijem potrebnu reklamu i da ću uspeti u ovom poslu. Profesionalno se bavim muzikom 2 godine, a zavšila sam nižu Muzičku školu i dva solo pevanja– rekla je tada za Grand i dodala:

– Van muzike nemam neki hobi, ali volim mnogo kulinarstvo, iako se po meni to ne može videti.

Katarina je i pre više od deset godina pucala od samopouzdanja i imala samo jedan san – da uđe u top 10 mladih zvezda „Granda“.

Katarina Grujić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Smatram da dobro pevam i da dobro zabavljam publiku. San mi je da dođem do finala – istakla je tada Grujićeva.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Grand) Autor: Kurir Stars

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare