BESNO OBRAĆANJE STANISLAVA U ELITI: Ovo će mu zameriti cela kuća! 

Tokom sinoćnjeg izdanja emisije „Nominacije“ u rijaliti šou-programu „Elita“ i nakon prave drame aktuelnih učesnika Nenada Aleksića Ša i Stanislava Krofaka, koji su ušli u žestok sukob za crnim stolom, voditeljka Ivana Šopić saopštila je odluku takmičara koji su glasovima odlučili da u izolaciju pošalju hrvatskog zavodnika.

Međutim, Stanislav ovu vest nije rado prihvatio, te se brecnuo nakon saznanja da se vraća u izlolaciju, ali ni Jovanovićeva nije bila srećna nakon što je čula kritike svojih cimera.

– Stanislav ide u izolaciju – saopštila je kratko voditeljka „Elite“.

Stanislav Krofak izabran da ide u izolaciju

– Ma, sve znam, ovi nebitni me ne zanimaju – istakao je Krofak.

– Neću komunicirati sa određenim ljudima nakon nominacija. Mnogi lažu, mažu, pričaju gluposti – nadovezala se Miona.

– Ljudi ovde govore sami o sebi, videće se jasna slika i ko je ko – dodao je Ša.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović Elita

Podsećanja radi, tokom sinoćnjeg izdanja emisije „Nominacije“ u rijaliti šou-programu „Elita“, aktuelna učesnica Miona Jovanović našla se „na tapetu“ jer je bila ovonedeljeni potrčko, te joj je boravak na imanju u Šimanovcima zavisio od glasova svojih cimera. Međutim, u jednom momentu, Danka Grujić je ustala kako bi saopštila koga šalje u izolaciju, te je tom prilikom spomenula Vanju Ignjatović, bivšu suprugu Nenada Aleksića Ša, kojoj je trebalo da prenese informaciju.

– Danka je zaljubljena u Ša – vikala je Miona.

– Meni je Ša pričao za Vanju, da joj kažem da je voli, a on je sve vreme pričao o Vanji – govorila je Danka.

– Ona je mene krenula da pljuje od kako sam ušla sa Nenadom u vezu, jer je htela ona Nenada – drala se Jovanovićeva neprestano.

– Meni se ti ne sviđaš, lukava si, perfidna, ona se pere preko njega, pravi priče da je pe*er. Nenada boli jer sam ja iznela sve šta je pričao – rekla je Danka i nominovala Mionu.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare