VUČIĆ OTKRIVA: Kavački klan sprema atentat na mene uz pomoć stranih službi!

Kavački klan i planovi za rušenje Aleksandra Vučića


Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, nedavno je komentarisao planove Kavačkog klana koji su imali za cilj rušenje njega kao predsednika. On je istakao da mu se niko nije izvinio za pisanje o njegovoj majci, kao i da su vođe ovog klana, Zvicer i Milović, i dalje na slobodi. Vučić je izrazio nezadovoljstvo zbog lažnih navoda o njegovom navodnom ortakluku sa vođama klana, ističući da su oni, kao i mnogi drugi, pokušali da naruše njegovu reputaciju. Takođe, predsednik je otkrio da je tražio informacije iz bezbednosnih službi i da postoji ozbiljna pretnja po njegovu bezbednost.

Međunarodna politika i planovi za smenu predsednika

Vođe Kavačkog klana nisu se bavile samo kriminalom, već su takođe učestvovale u međunarodnim političkim raspravama, smišljajući planove za smenu predsednika Srbije. Evo kako je prepiska između Zvicera i Milovića otkrila njihove namere i planove za političke promene na Balkanu. Sagovornici su se složili da izbor Bajdena za predsednika Amerike odgovara svima, osim Srbiji i velikosrpskoj politici. Takođe, razgovarali su o mogućnostima za obaranje Vučića i promene političke situacije u Srbiji, ali i drugim državama na Balkanu.

– Što ste lagali narod, pisali da sam ja u ortakluku sa njima. I nema izvinite što smo lagali. Ima bezbroj interesa protiv onoga ko je na vlasti, i na častan način obavlja svoj posao. Otkriću vam nešto. I danas kada sam čitao sve to, i tražio sam informacije iz bezbednosnih službi. Mala je šansa da mi ne dođu glave. Ja ne kukam zbog toga, očekivao sam to 2022. godine, i tada nisam poslušao bezbednosne službe. Kako da se ponašam na otvaranju spomenika Stefanu Nemanji. Oni su odustali u poslednjem trenutku. To su najmoćniji i najopasniji ljudi! Čujem da sada kupuju neke kladionice u Srbiji, da pripreme logistiku za prljave poslove. Svi oni rade uvek uz podršku neke strane službe – kaže Vučić.

Politika i uticaj stranih službi

Vučić je takođe istakao da vođe Kavačkog klana imaju podršku određenih stranih službi, te je upozorio na njihovu opasnost i moć. Njegove reči ukazuju na to da postoji ozbiljan politički i bezbednosni uticaj stranih službi na region Balkana, što predstavlja ozbiljan izazov za političare i bezbednosne institucije.

– A znam i ko im je šef van regiona. Ja da sam na njihovom mestu, ja bih ubio Aleksandra Vučića. To im je najpametnije da urade – kazao je on.

Hapšenje i političke promene u Crnoj Gori

Uz to, razgovori Zvicera i Milovića otkrili su i njihove stavove o političkim promenama u Crnoj Gori, poput hapšenja Brana Mićunovića, vođe jedne od kriminalnih ekipa, i političkih promena u toj državi nakon izbora. Njihove reči ukazuju na kompleksnost političke situacije u regionu i na uticaj političkih i bezbednosnih faktora na tok događaja.

UDARNA VEST.rs (republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare