„UBILI SU ANĐELA“ Potresne reči komšinice jednog od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić: Nađite to dete, vratite ga majci

Komšinica Dejana Dragijevića, jednog od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom polju kod Bora, u šoku je zbog onoga što je uradio njen komšija. Kako priča, ne oseća se dobro i bole je duša i srce.

– Boli me duša, srce me boli, ne mogu danima da spavam. Sad čujem od vas da je i otac uhapšen. Ja ne mogu više ovde – rekla je za „Blic“ uznemirena komšinica.

„Ako je to istina, da im se sudi, ubili su anđela“

Kako je dalje objasnila za naš portal, znala je osumnjičene za ubistvo devojčice samo „na dobar dan“.

– Znala sam ih na „dobar dan“, nismo bili neki prijatelji. Ako je to istina, da im se sudi svima, anđela su ubili. Pogledajte svuda, molim vas, nađite to dete, vratite ga majci – dodala je.

Podsetimo, za ubistvo Danke Ilić (2) osumnjičeni su radnici „Vodovoda“ Srđan Janković (50) iz sela Luka iDejan Dragijević (50) iz sela Zlot. Oni su priznali zločin, ali nisu otkrili tačnu lokaciju gde su bacili telo devojčice, a još uvek je misterija i kako je ona tačno ubijena.

Građani već dva dana pale sveće u centru Bora

Građani Bora i okoline već dva dana otkako su saznali da je devojčica Danka Ilić ubijena svakodnevno dolaze ispred Doma kulture u Boru i pale sveće, ostavljaju cveće, plišane igračke i balone kako bi izrazili tugu zbog jezivog ubistva koje je potreslo celu Srbiju.

Jedan od njih koji je želeo da oda poslednju počast Danki Ilić (2) je i Goran Prvulović, biciklistički maratonac iz Zaječara.

Na scene ispred platoa ispred Doma kulture ovih dana niko nije mogao da ostane ravnodušan. Građani su ostavili bele i crvene ruže, plišane igračke, mede, jednoroge i barbike.

Počast stradaloj devojčici odali su i baka i deka Danke Ilić, više o tome u posebnoj vesti.

Vrh policije otkrio detalje ispitivanja

Ministar policije Bratislav Gašić, izneo je do detalja hronologiju ubistva Danke Ilić. O momentu nesreće na putu detaljnije je govorio načelnik UKP Ninoslav Cmolić. Kako je ispričao, vozač nije ni primetio da je oborio devojčicu, to je shvatio tek kada mu je suvozač rekao.

Koje lokacije će policija danas pretraživati

Kako je potvrdio načelnik UKP-a Ninoslav Cmolić, danas će biti ponovo biti pretražene kuće osumnjičenih, ali i šira okolina.

„Biće pretražene septičke jame, ići ćemo i na groblje. Ima mnogo lokacija koje ćemo danas obići“, rekao je Cmolić.

Najnovije vesti o ubistvu Danke Ilić pročitajte u našem blogu.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare