Igrač Partizana komentarisao to što zavise od Zvezde, pa razbesneo Grobare: „Cirkuzantu! Ko li nam te uvalio?“

Košmarna noć je iza navijača Partizana u Evroligi, jer se ništa nije ostvarilo od rezultata koje su crno-beli priželjkivali, pa je tako Efes slavio u gostima protiv Fenerbahea, a Baskonija na gostovanju Real Madridu.

Tako je Partizan sada došao u situaciju da zavisi od svog večitog rivala, Crvene zvezde, koja u poslednjem kolu gostuje Efesu u Istanbulu.

Efesu pobeda donosi plasman u plej-in sa 10. pozicije, a Crvena zvezda nema nikakav rezultatski značaj u Evroligi već nekoliko poslednjih kola kada je i matematički izgubila sve šanse.

Ova situacija izazvala je i polemike u evropskim košarkaškim krugovima, pa se tako na račun Partizana šale i mnogi specijalizovani portali poput „Basketnews-a“, koji je na Instagramu ostavio kalkulaciju za crno-bele pred poslednje kolo.

Ako Partizan pobedi Valensiju, poslednje mesto za plej-in će zavisiti od Crvene zvezde.

Ubrzo nakon objavu je komentarisao i košarkaš Partizana, Džejlin Smit, koji je samo na to ostavio tri smajlija koji plaču od smeha, očigledno želeći da ilustruje da je nemoguće da će se to desiti, ili mu je smešno što od Zvezde zavisi sudbina njegovog kluba u daljem takmičenju ovosezonske Evrolige.

Ali, Smitov komentar nije se svideo navijačima Partizana, koji svakako nisu ni zadovoljni njegovim partijama ove sezone, jer je jedan od najvećih promašaja.

Usledili su i komentari prozivanja.

– Kakav si ti cirkuzant!

– Šta je smešno?

– Brat došao u Beograd na odmor?

– Njemu i dalje ništa nije jasno, čak mislim da ni ne komunicira ni sa kim na treninzima

– Ko nam te uvalio dobro nas je kleo.

– Idi za parama, nisi nam potreban ovde.

Ovo su samo neki od komentara Grobara kojima se reakcija Smita nimalo nije dopala.

Podsetimo, u poslednjem kolu Partizan zavisi od Crvene zvezde, jer ukoliko želi da se nada 10. mestu, Zvezda mora da slavi protiv Efesa u Istanbulu, a da potom Partizan pobedi Valensiju na svom terenu.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare