GLUMIO ŠOK, A POMOGAO MU DA SE REŠI TELA Ovako je govorio otac ubice Danke Ilić

Dejan Dragijević (50) priznao je sinoć na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru da je zadavio Danku Ilić (2), a da su mu otac i brat pomogli da premesti delo devojčice sa deponije.

Dalibor i Rade Dragijević, otac i brat ubice Danke Ilić uhapšeni su i određeno im je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su pomogli ubici da se reši tela.

Neposredno pred hapšenje, reporteri „Blica“ razgovarali su sa Radetom Dragijevićem koji je naveo da mu je policija „odvela suprugu i drugog sina“.

– Šta da kažem kad ne znam ništa. Da imam dobre informacije, pa da kažem nešto, ali nemam. Trebalo je sinoć i mene da saslušaju, ali nisuSada su došli samo po ženu. Došla su službenim automobilom dva policajca oko 18 časova i odveli su je da da izjavuSada su svi tamo, jedini sam ja ostao kući – kazao je juče Rade Dragijević.

Tvrdio je da je u šoku i da ne zna šta se dešava.

– Slušam na TV-u, ima manipulacija za sve i svašta. Ja ne znam šta se dešavalo, ali ne verujem da je tačno to što se priča. Dejan nije bio takav nikada. Ja ga ne znam kao takvog. Kod mene nije bio ni agresivan ni bilo šta. Ni on, ni drugi sin Dalibor – rekao je Rade.

„Nije tome pridavao pažnju“

Ranije on je ispričao da su Dejana su uhapsili na radnom mestu.

 Upravo sam krenuo u policiju da dobijem još neke informacije – kazao je Radoslav Dragijević, nakon hapšenja sina.

Prema njegovim rečima njegov sin Dejan se poslednjih dana „nije ponašao čudno, niti je pričao o Dankinom nestanku“.

– Ceo grad priča o toj devojčici, a on nije tome pridavao posebnu pažnju. Normalno se ponašao, nisam na njegovom licu primetio ništa neobično – naglasio je on.

Inače, Dejan u selu Zlot deli dvorište sa bratom Daliborom, gde žive i njihovi roditelji. Dejan nije oženjen, a meštani kažu da do sada nisu čuli neku ružnu reč o toj porodici.

Najnovije vesti o ubistvu Danke Ilić pročitajte ovde.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare