MAJA ZAJAHALA PANTERU: Vrela akcija usred bela dana, nisu mogli da se OBUZDAJU!

Starleta Maja Marinković i MMA borac Stanislav Krofak Pantera, bivši dečko Mione Jovanović, uplovili su u odnos i šokirali publiku rijalitija „Elita„, ali i cimere. Njih dvoje otkako su ušli u vezu ne mogu da obuzdaju strasti, pa su po ceo dan zajedno, a svaku moguću priliku da se zavuku pod jorgan koriste.

Po svemu sudeći Stanislav sa Majom Marinković ima velike planove i ne planira da njihova veza bude kratkog daha, što je rekao i njoj, pa joj čak i ponudio da se posle rijalitija preseli kod njega u Zagreb. 

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Njih dvoje su danas odlučili da iskriste lepo vreme pred početak emisije „Gledanje snimaka“ da šetaju i uživaju u lepom vremenu. Oni su razgovarali o svom odnosu i pravili planove, a u jednom trenutku su ih obuzdele strasti, a iako su bili nasred dvorišta nije im smetalo da se prepuste emocijama. 

Maja je u jednom trenutku skočila i nogama se zakačila oko Pantere, a onda su pali strastveni poljupci i dodiri. 

Maja Marinković i Stanislav Krofak razmenjuju nežnosti


Mnogim učesnicima ali i komentatorima na društvenim mrežama je čudan njihov odnos i sumnjaju da su se spojili iz inata i zajedničkog interesa, iako oni govore da to nije istina i da su simpatije koje su se rodile između njih dvoje iskrene. 

Inače, njih dvoje su sigurni da imaju podršku svojih najbližih, a da ih osećaj ne vara govori izjava Majinog oca Takija, koji je dao podršku danas. 

– Hvala Bogu, pa je konačno našla nekog, prvog kom neće ona morati da plaća piće! Znam da je ušla tamo sama, da je želela da ostane sama, ali dobro, dešava se, ipak je to zatvoren prostor, ali ja je podržavam, podržavam izbor moje ćerke. Stanislav je divan dečko, fin, kulturan, pristojan, nemam šta loše da kažem o njemu, podržavam Maju i njega. On je nov u svemu ovome, super se snalazi. Ipak, i on je pre toga gledao rijaliti, ali nadam se da se iskreno zaljubio u moju ćerku. Neću preterano da pričam i trčim pred rudu, pa da bude drugačije, ali videćemo. Za sada stvarno nemam šta loše da kažem o njemu, super je dečko, skroz na mestu, pristojan, kulturan… A s kakvim je sve Maja ološima bila, Stanislav je premija – poručio je Taki za Pink.rs.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare