„Bomba“ iz Izraela: Vraća se Barak Bahar!

Bivši trener Crvene zvezde Barak Bahar blizu je povratka u svoj nekadašnji klub – Makabi Haifu!

Ovu informaciju preneo je izraelski „Izrael Hajom„, prema čijim saznanjima će se Makabi okrenuti treneru koji je živa legenda ovog kluba i koji je ekipu vodio do tri uzastopne šampionske titule i plasmana u Ligu šampiona.

Aktuelni trener Makabija iz Haife Masai Degu je u problemu posle ispadanja iz Kupa i ne očekuje se da će ostati u klubu još jednu sezonu, a navodi se i da je Barak Bahar spreman da radi u Izraelu, kako bi bio bliži svojoj porodici, a to mu je bio jedan od problema u Crvenoj zvezdi, naročito nakon početka rata u Izraelu posle napada Hamasa.

Barak je bio na meti i Fudbalskog saveza Izraela, koji ga je želeo za selektora, ali je odbio tu ponudu jer nije bio zadovoljan finansijskim uslovima koji su mu ponuđeni.

Ističe se da su kontakti između Makabija i Baraka Bahara već uspostavljeni i da je on pokazao spremnost da se vrati na klupu kluba iz Haife.

Ovo bi odgovaralo i Crvenoj zvezdi, jer ako Bahar dobije novi posao, klub sa Marakane neće biti u obavezi da mu isplaćuje zarade.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare