Suvozač odmah priznao, vozač pričao na vlaškom: Novi detalji hapšenja ubica male Danke Ilić

Kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Bor Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot.

Uhapšeni su vozač automobila Srđan Janković i njegov suvozač Dejan Dragijević koji su udarili kolima devojčicu, a zatim su telo ubijene Danke Ilić uzeli i preneli do deponije gde su je bacili.

Pričao na vlaškom tokom hapšenja

Kako se saznaje, Dejan je odmah propričao čim su ga suočili sa činjenicama i kukao je u stanici, dok je Janković tek propričao kada su ga ispitivali na vlaškom jeziku.

Dvojica radnika Vodovoda koji su ubili malu Danku u trenutku kada su je udarili kolima bili su teško pijani u trenutku izvršenja krivičnog dela.

Podsetimo, Jovanović je osumnjičeni da je službenim vozilom ”fiat panda” u ulici Radomira Putnika udario u pešaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom Dragijevićem. telo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta.

Policija već privodila ubice Danke Ilić

Kako „Blic“ saznaje, policija je tokom potrage za Dankom Ilić uhapsila dvojicu muškaraca budući da je njihov službeni automobil primećen u blizini mesta nestanka. Ubrzo su pušteni zbog nedostatka dokaza.

Tek nakon forenzičke istrage pronađeni su tragovi krvi na njiihovom službenom automobilu nakon čega su uhapšeni.


UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare