Dnevni horoskop za sredu 3. april! Blizance čeka nova ljubav, a ovaj znak će lako doći do novca

Device će biti više od svega zainteresovane za fizički kontakt sa osobom koja im se dopada. Lako će steći novac, ali ga brzo i potrošiti.

OVAN

LJUBAV: Danas nećete umeti na pravi način da pokažete emocije ili ćete pobrkati ljubav i strast. POSAO: U ovom periodu vam je bitno da u radu pokažete kreativnost. ZDRAVLJE: Prehlada.

BIK

LJUBAV: Moguća je komunikacija sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Ni vaša poslovna situacija neće biti naročito uzbudljiva, ali to će vam danas odgovarati. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguća je nova ljubav ili ćete imati potrebu da doživite nešto novo i uzbudljivo. POSAO: Pozitivan period za posao i karijeru, mogući su krupni pomaci. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Vaša prijemčiva priroda će vam sigurno doneti neku priliku za ljubav. POSAO: Imaćete administrativnih problema ili problema u vezi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

 

LAV

LJUBAV: Ako ste sami, možete upoznati nekoga s kim ćete vrlo lako ući u komunikaciju. POSAO: Moguće je poslovno putovanje ili povezivanje sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

DEVICA

LJUBAV: Bićete više od svega zainteresovani za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Manji finansijski uspeh, lako sticanje novca, ali i brzo trošenje. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

LJUBAV: Bićete posebno raspoloženi za ljubav, zbog čega će vam biti lako da se zaljubite, ali i da se lako razočarate. POSAO: Bez promena na planu karijere. ZDRAVLJE: Infekcija.

ŠKORPION

LJUBAV: Partner će preterano reagovati ako oseti da je na bilo koji način odbijen, pa vodite računa kako se ponašate u vezi. POSAO: Problem u međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Slabije.

 

STRELAC

LJUBAV: Imaćete prilike da budete u društvu osoba s kojima se dobro razumete ili imate neke iste stavove. POSAO: Moguće je da ćete želeti da nađete novi posao. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Posvećenost će vam pomoći da nađete ljubav. POSAO: Moguć pozitivan razvoj događaja čim god da se bavite. Vaš entuzijazam će biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Infekcija.

VODOLIJA

LJUBAV: Možda će vam se dopasti neko ko je stariji ili uspešniji od vas. POSAO: Poslovna situacija će biti donekle komplikovana, zbog promena ili očekivanja promena. ZDRAVLJE: Uganuće.

RIBE

LJUBAV: Položaj planeta će naglasiti strastvenost i zaljubljivost, zbog čega ćete imati buran ljubavni život. POSAO: Bavićete se nekretninama ili kreativnim radom. ZDRAVLJE: Infekcija grla.

UDARNA VEST.rs (Informer)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare