UŽIVO 8. DAN POTRAGE ZA DANKOM ILIĆ (2): Policijska vozila ispred kuće meštanina u Banjskom Polju, inspektor UKP stigao u stanicu

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala je u utorak, 26. marta u 13.45 u naselju Banjsko polje, ušla je u osmi dan, ali jasnih informacija o sudbini deteta, nažalost, još nema.

U trenutku nestanka, mala Danka je imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu.

Građani širom regiona koji sa zebnjom čekaju vesti da je devojčica nađena, posebno su pogođeni snimom iz Beča na kojem se, u pratnji dve Rumunke, vidi devojčica koja neverovatno izgledom i uzrastom podseća na malu Danku. Interpol je rasposao žutu poternicu za Dankom.

MUP Srbije uputio je apel Srbima koji žive u Beču

„Mole se svi naši ljudi koji žive u Beču, ako vide devojčicu da odmah obaveste policiju!“, navedeno je u apelu.

Dat je detaljan opis i imena roditelja. Kako piše na sajtu Interpola, devojčica ima bradavicu, viseću, dužine oko 1cm na resici levog uha, na strani ka licu, i mladež na nadlaktici leve ruke, sa spoljne strane ka leđima, nepravilnog oblika u boji za nijansu tamnijoj od boje kože.

10.32 – Policijska vozila ispred kuće meštatina

U Banjsko Polje rutinske kontrole počele su već u ranim jutarnjim časovima, kako možemo videti, policijska vozila stigla su u selo, a trenutno se nalaze ispred kuće jednog meštanina, javlja reposrterka Kurira iz Banjskog Polja.

– Ovo su rutinske kontrole koje su u sklopu same istrage. I ranije su se vršile pretrage u Banjskom Polju, međutim nastavljamo i dalje rad na terenu, jer kako je već rečeno, ništa se ne prepušta slučaju – rečeno je iz policije.

Iz MUP-a je rečeno da istraga, kao i potraga i danas teče u svim pravcima, međutim, u toku dana čekamo dalje informacije o daljem planu policijskih službenika.

U ranim jutarnjim časovima, inspektor Uprave kriminalističke policije Jakovljević stigao je u stanicu, te će javnost biti obaveštena o svim daljim koracima kada je reč o slučaju nestale Danke.

9.51 – Očekuje se identifikacija lica sa snimka iz Beča

Ambasador Srbije u Austriji, Marko Blagojević, uključio se u jutarnji program Kurir televizije gde je istakao da se trenutno očekuje identifikacija lica sa snimka koji je napravio jedan državljanin Srbije u Beču, a gde se navodno vidi nestala dvogodišnja Danka Ilić

UDARNA VEST.rs (kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare