UZBUNA!: Zatvorenik uzeo taoce – Svi detalji šokantnog slučaja! (FOTO)

Portparol zatvorske uprave izjavio je da za sada nema izveštaja o nasilju.

U holandskom zatvoru u gradu Herhugovard trenutno se odvija talačka kriza, saopštio je holandski javni servis NOS. Prema informacijama koje je potvrdila Služba za pravne poslove, jedan zatvorenik je uzeo dvojicu drugih zatvorenika kao taoce, a svi se nalaze u istoj prostoriji.


Portparol zatvorske uprave izjavio je da za sada nema izveštaja o nasilju. Policija je na mestu događaja zajedno sa internom zatvorskom službom, koja radi na tome da situaciju drži pod kontrolom. Detalji o tome kako je zatvorenik uspeo da otme dvojicu drugih zatvorenika još nisu poznati.

Ova talačka kriza predstavlja ozbiljan izazov za zatvorski sistem Holandije, a posebno za zatvor u gradu Herhugovard. Bezbednosna situacija je trenutno pod kontrolom, ali zvaničnici rade na rešavanju ovog incidenta na miran način.

Policija je odmah reagovala na poziv za pomoć i zajedno sa internom zatvorskom službom preduzima sve neophodne korake kako bi se situacija rešila na najbezbedniji način. Portparol zatvorske uprave je izjavio da je prioritet očuvanje bezbednosti svih zatvorenika i osoblja u zatvoru.


Ostaje neizvesno kako će se situacija dalje razvijati i da li će doći do rešenja krize bez ikakvih povreda ili nasilja. Detalji o motivima zatvorenika koji je uzeo taoce, kao i o načinu na koji je došlo do ove situacije, za sada nisu javno saopšteni.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare