SRPSKI DRŽAVLJANIN IZGOREO U FERARIJU Horor nesreća u Italiji: Automobil se zapalio i prepolovio, tela muškarca i žene ugljenisana

Državljanin Srbije (41), sa prebivalištem u Švajcarskoj i za sada neidentifikovana devojka, poginuli su u nedelju nakon što se ferari u kojem su bili zakucao u zaštitnu ogradu u Italiji.

Italijanski mediji pišu da se ferari sa švajcarskim tablicama, za čijim volanom je bio srpski državljanin (H.K.), zakucao u zaštitnu ogradu malo posle izlaska iz tunela na putu u Pijemontu. Nakon sudara skupoceno vozilo se prepolovilo i zapalilo, a muškarac i njegova saputnica poginuli su na licu mesta, njihova tela su ugljenisana.

Saobraćajna policija je identifikovala poginulog muškarca zahvaljujući registarskoj tablici, ali ga čak ni brat nije prepoznao u policiji, navodi Korijere.

Za drugu žrtvu nesreće, koja je takođe bila ugljenisana i neprepoznatljiva, još uvek ništa nije poznato. Da bi se ona identifikovala biće neophodno uraditi DNK test.

Do nesreće je došlo oko podneva na katolički Uskrs.

Automobil išao velikom brzinom

Od udarca se sportski automobil prepolovio. Prednji deo se, nakon probijanja zaštitne ograde, zgužvao o betonsko saobraćajno ostrvo i potom izgoreo, dok je zadnji deo odbačen pedesetak metara dalje na parking.

Iz stanja automobila izvesno je da se kretao veoma velikom brzinom, toliko da je vatrogascima trebalo pet sati da izvuku tela i uklone ono što je ostalo od ferarija.

UDARNA VEST.rs (Blic/Korijere, Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare