ŠOK NA SUĐENJU ZA PUCNJAVU U RIBNIKARU Otac dečaka ubice na pitanje majke ubijene devojčice dao SRAMAN odgovor: „Spalite mi porodicu…“

Na suđenju za pucnjavu u OŠ „Vladislav Ribnikar“ danas roditelji žrtava postavljaju pitanja Vladimiru Kecmanoviću, ocu dečaka ubice. Na današnjem ročištu otac dečaka ubice ponovo je pokušao je da od sebe napravi žrtvu, pa je nakon što mu je majka jedne devojčice koja je ubijena u pucnjavi postavila pitanje odgovorio: „Rekao sam tužiocu Nenadu Stefanoviću spalite mi porodicu, ženu, decu, majku“.

Kako je potvrđeno za „Blic“ od izvora iz sudnice, na današnjem ročištu otac dečaka ubice šokirao je sve u sudnici, kada je odgovorio na pitanje šta misli da da bi bila adekvatna kazna za to što je njegov sin ubio decu bez ikakvog razloga.

Kada je Kecmanović dao svoj sraman odgovor, roditelji žrtava su ostali u šoku. 

Podsetimo, majka dečaka ubice došla je u pratnji advokata na današnje suđenjne.

Nakon nje stigli su i roditelji žrtava, koji će danas nastaviti da postavljaju pitanja njenog suprugu Vladimiru.

Podsetimo, jučerašnjem ročištu roditelji ubijene decepostavljali su pitanja ocu dečaka ubice Vladimiru Kecmanoviću.

Inače, na jednom od prethodnih ročišta odbrana Vladimira Kecmanovića, oca dečaka ubice iz OŠ „Vladislav Ribnikar„, pokušavala je da svali krivicu za to što je dečak ubica kobnog 3. maja došao do oružja kojim je ubio svoje vršnjake i čuvara škole na vlasnika streljane Ratka Ivanovića.

Pravio dramu kada ga pitaju za sina

Inače, Kecmanovića su „izbacila iz takta“ i pojedina pitanja, koja su se ticala, između ostalog, načina obuke dečaka ubice da puca iz pištolja, ali i toga kako je došao do oružja kojim je ubio svoje vršnjake.

Kako pojašnjava izvor „Blica“, odbrana Kecmanovića ima taktiku da svali krivicu na vlasnika streljane.

– Oni su tokom ispitivanja Kecmanovića donosili očigledne zaključke kojima su pokušavali da ukažu na to da Vladimir Kecmanović nije dao sinu oružje, već vlasnik streljane – kaže izvor „Blica“.

Odbio da odgovara na pitanja

Svedočenje Vladimira Kecmanovića, tada ponovo je uznemirilo roditelje ubijene dece u OŠ „Vladislav Ribnikar“, koji su na kraju ročišta iz sudnice izašli jako potreseni.

Inače, pred početak ročišta majka dečaka ubice je stala na sred hodnika ispred sudnice i ni jednom se nije osvrnula što su oko nje roditelji dece koju je ubio njen sin.

Dan ranije, počelo je saslušanje Vladimira Kecmanovića, koji je kako smo pisali, izjavio da „ne može da prihvati da neko njega smatra odgovornim za ono što se dogodilo 3. maja!?“

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare