SAZNAJEMO Zbog Dragane Mirković u Austriji angažovan privatni detektiv u potrazi za malom Dankom

Kako ekskluzivno saznaje Telegraf, zbog zainteresovanosti Dragane Mirković za ovaj slučaj angažovan je i privatni detektiv, koji pokušava da sazna šta se dogodilo sa Dankom i gde se nalazi, pod uslovom da se na snimku nastalom u Beču nalazi upravo ona.

– Hvala ambasadoru (Srbije u Beču) koji je svestan koliko sam se potrudila, šerovala, čak neke stvari i privatno radim, sa jednim mojim prijateljem. Čak je uzet i detektiv – rekla je Dragana u izjavi za Telegraf.rs.

– U dogovoru, naravno, sa mnom, jer vidi koliko je meni stalo, koliko brinem… Uzeo je privatnog detektiva da proba, da vidi gde, šta i kako. Mogu reći i ime, to je Dimi, poznati biznismen i naš kućni prijatelj već dugo godina – objasnila nam je Dragana.

– Stvarno se trudimo svi, maksimalno. Ja se iskreno nadam da će dete biti pronađeno, to je apsolutni prioritet, samo molim Boga da sve bude kako treba. Vama, isto, kao novinarima, hvala što dajete značaja tome da se to što pre završi. Iskreno se nadam da će Austrija biti njena poslednja stanica, pre nego što je vratimo kući – zaključila je Dragana za Telegraf.rs.

Delove ovog teksta nije dozvoljeno prenositi bez odobrenja redakcije Telegraf.rs.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare