NIZAD UDARAC ZA MAJU MARINKOVIĆ: Slađi proradila sujeta zbog Stanislava, sada okreće novi list!

Stanislav Krofak Pantera, bivši dečko Mione Jovanović, rano jutros nakon emisije „Pretres nedelje“ došao je u krevet Maje Marinković. Stanislav ju je obasipao pažnjom i više puta pokušao da je poljubi, a iako se ona prvenstveno nećkala, na kraju se prepustila strastima.

Maja i Stanislav su se ljubili u mraku, a videla ih je samo Miljana Kulić, pa su zbog toga mnogi pomislili da će prvenstveno kriti svoj odnos. Ipak, situacija je drugačija.

Gordana Džehverović ušetala je na velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi pregledala kuću, a posebno se osvrnula na odnos Maje i Stanislava, pa se obratila i Slađi Lazić, koja je od samog starta bila zainteresovana za Krofaka, ali joj je on jasno stavio do znanja da mu može biti samo i isključivo prijateljica.

Stanislav Krofak i Maja Marinković

Goca je pecnula Slađu za Stanislava, a ona joj je otkrila da svakako ne bi bila u vezi sa njim, zato što sebi ne bi dozvolila odnos na televiziji, ma koliko joj se neki dečko sviđa, za razliku od Maje Marinković, koja to radi bez blama:

– Prvi april, reko’ da vidim šta rade, mislila sam da će biti aprilili, ali na kraju vi stvarno zajedno – rekla je Džehva Maji i Stanislavu.

– Ti bi, Slađo, bila sa njim samo da je on to hteo – rekla je Goca Džehverović.

– Ma kakvi, ne bih, mene ne zanima to na televiziji, glupo mi je to da radim – rekla je Slađa Poršelina.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare