NA OVA 4 MESTA VODE DANAS NEĆE BITI, NEGDE I DO PONOĆI – Čukarica, Rakovica, plus ovaj blok u Novom Beogradu i 3 naselja u Barajevu…

Iako su radovi na vodovodnoj mreži neizbežni, nadležne službe se trude da obezbede alternativne izvore pijaće vode kako bi se olakšale eventualne neugodnosti za građane.

U utorak 2. aprila, stanovnici opština Čukarica i Rakovica, kao i delovi Gočke ulice, ostaće bez vode od 8 do 24 sata. Obezbeđene su auto-cisterne za najnužnije potrebe za pijaćom vodom, te se potrošači mole da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Bez vode u Ulici Mileve Marić Ajnštajn

Na opštini Novi Beograd takođe su planirani radovi na vodovodnoj mreži, zbog čega će u utorak 2. aprila potrošači u Ulici Mileve Marić Ajnštajn biti bez vode od 9 do 22 sata.

Bez vode u naseljima Srednji kraj, Stražarija i Karaula

Na opštini Barajevo takođe su najavljeni radovi na objektu beogradskog vodovodnog sistema, zbog čega će u istom danu, od 8 do 17 sati, bez vode biti potrošači u naseljima Srednji kraj, Stražarija i Karaula. Kao i u drugim slučajevima, obezbeđene su auto-cisterne za najnužnije potrebe za pijaćom vodom, te se potrošači mole da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Iako su radovi na vodovodnoj mreži neizbežni, nadležne službe se trude da obezbede alternativne izvore pijaće vode kako bi se olakšale eventualne neugodnosti za građane.

ŠTA AKO NESTANE VODE U ZGRADI?

Kao prvo, nestanak vode treba prijaviti predstavniku stanara (suvlasnika ako zgrada nije etažirana) koji možda već i je upoznat s razlogom i planom kada će opet biti voda puštena kroz cevi. Nekada stanari jednostavno previde obaveštenje o tome da će doći do planiranog nestanka vode na određeni broj sati.

U slučaju da predstavnik stanara nije prisutan, moguće je da će preko telefona ili putem oglasne ploče  zgrade obavestiti o brojevima za hitne intervencije pa tako i za nestanak vode kako bi u takvoj situaciji stanari se mogli sami snaći i pozvati pomoć.

U slučaju da toga nema, najbolje je nazvati hitne intervencije lokalne vodovodne zgrade i sve im objasniti. Možda i oni već znaju o čemu se radi, a ako ne poslati će hitnu intervenciju na teren tj. do Vaše zgrade da se vidi šta se dogodilo.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare