MIONA KRŠI SVA PRAVILA: Zbog ovoga će doći do DISKVALIFIKACIJE Nenada Aleksića Ša?!

Reper Nenad Aleksić Ša ponovo je u turbulentnoj vezi i svakodnevno preživljava drame. Naime, njemu smeta ponašanje njegove devojke Mione Jovanović, naročito otkako se u „Elitu“ uselio njen bivši dečko Stanislav Krofak Pantera

Ša svakodnevno ima ljubomorne ispada i pravi scene Mioni, dok je ona „hladna kao špricer“. Svaka reperova veza u rijalitiju i van njega bila je burna, što svedoče izjave njegovih bivših partnerki, a i dešavanja koje je publika gledala.

Ša je svojevremeno dobio zadatak od Drveta mudrosti da napiše svoja „ljubavna pravila“. Povo za ovo bila je njegova rečenica „To se ne radi“, koju je često ponavljao.

Pravila Nenada Aleksića Ša

U nastavku se možete prisetiti njegovih pravila.NE ZAPOSTAVLJATI OSOBU KOJU VOLITEMAKSIMALNO POŠTOVANJE PREMA VOLJENOJ OSOBINE SME SE FLERTOVATI SA DRUGIM OSBAMA DOK SI U VEZINE SME SE DRUŽITI SA BIVŠIM MOMCIMA, DEVOJKAMA AKO POŠTUJEŠ OSOBU KOJU VOLIŠVOLJENU OSOBU UVEK STAVITI NA PRVO MESTONE SME SE SPOMINJATI ODNOS SA BIVŠIM PARTNERIMA AKO VOLJENOJ OSOBI TO SMETANE SME SE LAGATI VOLJENA OSOBANE SME SE NE UZVRATITI LJUBAV

Sudeći po svakodnevnim zamerkama Nenada na račun Mione, čini se da ona ne poštuje u potpunosti nijedno od ovih osam pravila, preneo je Pink, a da li će joj ih Ša izlistati, ostaje da ispratimo. Mnogi smatraju da će se Ša uskoro diskvalifikovati, ako Miona nastavi sa ovakvim ponašanjem.

Miona je, inače, potrčko zajedno sa svojim bivšim dečkom, a reper je već krenuo da je proverava.


UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare