Krupan korak u istrazi nestanka Danke Ilić! Otkrivamo šta je policija videla na kamerama na graničnom prelazu između Srbije i Rumunije!

Danonoćnim operativnim radom i pregledanjem kamera sa graničnog prelaza Kladovo – Turnu-Severin srpska policija došla je do nedvosmislenog zaključka da su granični prelaz između Rumunije i Srbije prešle dve žene koje liče na osobe sa snimka koji je nastao u Beču i na kom je devojčica za koju se pretpostavlja da je nestala Danka Ilić (2).

Ove ekskluzivne informacije iz istrage otkrio je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević u prvom Kolegijumu na Informer televiziji.

– Policija je pregledanjem kamera utvrdila da su bar dva automobila prošla granični prelaz i da su u njima bile osobe koje liče na ženske osobe sa snimla iz Beča. Da li je u nekom od tih vozila bila sakrivena i devojčica za koju se pretpostavlja da je mala Danka, videćemo. Sve će biti utvrđeno, cela istina o nestanku Danke Ilić biće otkrivena – podvukao je Vučićević.

Podsetimo, Vučićević je otkrio i šta je majka male devojčice Ivana pretraživala na internetu neposredno pre i posle nestanka devojčice.
 
Takođe, Vučićević je otkrio i da su roditelji vodili devojčicu na specijalistički pregled.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare