NIKOLA ROKVIĆ SE U POTPUNISTI OKRENUO VERI! Doneo odluku: Duhovno i mentalno spremam već tri godine za ovaj poduhvat… 

Pevač Nikola Rokvić živi po verskim pravilima i svoju decu uči pravosljavu, pa samim tim često obilazi manastire, kako sam, tako i porodično, te poštuje sve praznike Srpske pravoslavne crkve i poštuje porodičnu tradiciju.

Njegova supruga Bojana jednom prilikom otkrila je da je Nikola poželeo da krene da živi monaškim životom, ali ga je razdvojenost od njihovo troje dece za sada odvratila od te ideje. Ipak, ona je istakala da bi mu dala blagoslov za taj korak.

Nikola na svojim društvenim mrežama deli poučne duhovne poruke i svoje poduhvate, a sada je u toku Velikog časnog posta objavio da se sprema na nešto veliko.

On uveliko na mrežama deli fotografije i snimke kako trči, planinari i pešači, a sada je objavio sliku sa vrha planine, a uz to je napisao da će uskoro otkriti i za šta se spremao, kako telesno, tako i duhovno.

– Mnogi od vas mi pišu i pitaju se za šta se spremam. Otkriću vam samo da se duhovno i mentalno spremam već tri godine za ovaj poduhvat… U zadnjih par meseci je došao red i na telesnu pripremu… Vrlo brzo ćete saznati – napisao je Rokvić na Instagramu.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Blic

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare