Mitrović od bolova nije mogao da hoda! Šokantan snimak zaledio Srbiju (VIDEO)

Aleksandar Mitrović je postigao dva gola u pobedi Alh Hilala protiv Al Šababa (4:3), u okviru 25. kola šampionata Saudijske Arabije, ali je zbog povrede meč završio tokom prvog dela.

Srpski napadač se povredio u 34. minutu, a da je povreda ozbiljna videlo se po tome što je Mitrović uz pomoć doktora napustio teren. Od bolova je jedva hodao, pa je jedva došao do svlačionice, sa bolnom grimasom i zabrinutim izrazom na licu napustio je teren.

Na društvenim mrežama se pojavio još jedan snimak, kada je otišao sa stadiona. Naš napadač nije mogao da se osloni na desnu nogu, pa mu je bila potrebna pomoć da siđe niz stepenice, jer nije mogao sam, što dodatno brine, ne samo Al Hilal, nego i srpske navijače.


Mitrović je bio deo reprezentacije Serbije na minulim utakmicama protiv Rusije (4:0) i Kipra (1:0). Povreda našeg najboljeg napadača dva i po meseca pre početka Evropskog prvenstva sigurno će zabrinuti selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

Al Hilal je dominantno prvi na tabeli lige Saudijske Arabije, sa 12 bodova više od drugoplasiranog Al-Nasra, dok se paralelno takmiči u polufinalu Azijske Lige šampiona, u kojoj igra dvomeč protiv Al-Aina iz Emirata. Moramo da napomenemo da je Kristijano Ronaldo opet odmakao Mitroviću u trci za trofej najboljeg strelca. Portugalac je sada na 26 golova, a Srbin ima 22. 


UDARNA VES.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare