POTRAGA ZA OBRISANIM PORUKAMA Naložena detaljna forenzička analiza telefona majke Danke Ilić, evo zbog čega

Iako je veštačenjem mobilnog telefona majke Danke Ilić utvrđeno da su brojni pozivi i poruke obrisani neposredno pred nestanak devojčice, to ne znači da neće biti utvrđeno sa kim je komunicirala, kao i šta, jer policija detaljno veštači njen mobilni telefon, saznaje „Blic“.

Kako saznajemo, tužilaštvo je s obzirom na to da je majka Danke Ilić, poslednja imala kontakt sa devojčicom, naložilo detaljno veštačenje njenog telefona.

– Vratiće se sve njene obrisane poruke – kaže izvor „Blica“.

Majka Danke Ilić četvrti put u policiji

Majka Danke Ilić, Ivana ponovo se juče u policijskoj stanici u Boru saslušavala na okolnosti nestanka ćerke.

Prema našim informacijama policija sa njom prolazi kroz svaku informaciju koja stigne do policije u istrazi nestanka njene ćerke.

Kako nezvanično saznajemo, policiji je u poslednja 4 dana stiglo mnogo podataka kroz sistem „Pronađi me“ isvaka ta informacija mora biti proverena u cilju pronalaska Danke Ilić.

Razgovori koje majka obavlja sa policijom i veštačenje njenog telefona ne znače da je ona osumnjičena ili okrivljena za bilo šta već je u pitanju uobičajen pravac koja može dovesti i do toga da majka u potpunosti bude eliminisana iz dalje istrage.

Spasioci otkrili tunel od 4,5 kilometara

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, juče su detaljno pretraživali teren oko kuće ispred koje je nestala Danka i otkrili su tunel dug 4,5 kilometara.

Najnovije vesti o nestanku Danke Ilić za subotu 30. mart pročitajte ovde.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare