NA KORAK DA SE POLJUBE! Maja i Stanislav se zbližili u izolaciji! ŠTA ĆE BITI KAD SE ZA OVO SAZNA! 

Učesnici Elite Maja Marinković i bivši dečkoMione Jovanović, Stanislav Krofak, na granici su da se poljube, a kako su celu noć pričali u sobi za izolaciju, nema sumnje da su proradile varnice! 

Naime, Maja je Stanislavu u jednom trenutku pričala kako treba da se ponaša u odnosu sa bivšom, ali i sa njenim sadašnjim dečko Nenadom Alesićem Ša, pa je on sve pomno slušao.

– Mislim da ti stvarno mudro igraš celu ovu priču. Sviđa mi se što si sabran, ne dozvoljavaš da te Ša uvuče u svoje histerije, a pogotovo ne ona. Nekako staloženo sve to radiš, mislim da to nisam primetila samo ja, već svi ovde. Samo tako nastavi, pokaži da si dostojanstven, ali isto tako pokaži da se ne vraćaš na staro. Oni terajuc cirkus, Ša se ponaša kao klinac, ali mi smo za razliku od tebe navikli na takvo ponašanje odavno – pričaja je starleta kroz smeh. 

Ono što je posebno svima zapalo za oko, jeste odevna kombinacija u kojoj je Maja zaspala. Reč je o Krofakovoj majici. Na toj majici, piše ime njegovog MMA tima, s obzirom na to da je on hrvatski MMA borac, a da li je ovo znak da je Maja popustila i da je rešila da se skrasi, ostaje da se dalje isprati u Eliti.

Podsetimo, Marinkovićeva mesecima unazad za crnim stolom ističe da je ove sezone ušla emotivno skrhana, te i da sebi neće dopustiti da se ove sezone zaljubi, a da li je Stanislav taj zbog kog joj je srce zaigralo, ne preostaje nam ništa drugo, nego da saznamo.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare