Najnovija dešavanja u Banjskom Polju: Spasioci stigli pod rotacijom, policija po mraku i dalje „češlja“ teren

Jedno policijsko vozilo otišlo je do kuće i uprkos mrklom mraku i nedostatku rasvete, nastavlja se potraga za devojčicom ili nekim tragom koji bi ih potencijalno odveo do nje

Ni večernji časovi četvrtog dana potrage za nestalom Dankom Ilić (2) nisu doneli nove inforamcije o devojčici. Iako su se bageri, koji su danas u Banjskom Polju uklanjali seno, šut i kabasti otpad u pokušaju da raščiste područje ispred kuće kod koje je dete nestalo povukli još oko 17 sati, potraga i dalje traje.

Od odlaska teške mašinerije, pristigla su dva policijska vozila pod rotacijom iz kojih je izašlo oko deset policajaca koji su se uputili ka kući, a nakon toga prošli su i vatrogasci spasioci u vozilu pod rotacijom. 

Jedno policijsko vozilo otišlo je do kuće i uprkos mrklom mraku i nedostatku rasvete, nastavlja se potraga za devojčicom ili nekim tragom koji bi ih potencijalno odveo do nje.

Bageri su juče ceo dan kopali i iznosili smeće i krševe iz kuće, a ispred kuće kod koje je poslednji put viđena nestala Danka Ilić (2) za kojom traga cela Srbija stigla je teška mehanizacija koja će i danas raditi na raščišćavanju terena.

Devojčica Danka Ilić (2) je nestala u utorak u 13. 45 časova u trenutku kada je njena majka drugom detetu davala vodu.

Na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinastu jaknu i kosu vezanu u rep. Nakon Dankinog nestanka u Srbiji se po prvi put oglasio Abber Alert pod nazivom „Pronađi me“.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare