BAHAR DOBIJA MILIONE! KRAJ ZVEZDINIM MUKAMA: Sprema se najveći ugovor u Izraelu! 

Sve smo bliži tom epilogu.

Serija loših rezultata u domaćem prvenstvu i rana eliminacija sa evropske scene uticali su na to da Barak Bahar dobije otkaz u Crvenoj zvezdi.

To se dogodilo posle 171. Večitog derbija u Humskoj, kada je šampion bio poražen od tadašnjeg lidera „parnog valjka“ rezultatom 2:1.

Usledila je rokada i povratak na klupu Zvezde Vladana Milojevića, koji je vratio stabilnost klubu i prvo mesto na superligaškoj tabeli, sa četiri boda više od Partizana.

Posle rastanka sa Izraelcem, mnoge je zanimala cifra koju će uprava beogradskog kluba morati da plati, a dogovor je bio da će isplaćivati regularna primanja upisana u ugovoru dok nekadašnji strateg Makabi Haife ne nađe novi posao. 

Mnoge je obradovala vest da je izraelski savez spreman da angažuje Bahara, a najviše čelnike kluba iz Ljutice Bogdana, iako se spekulisalo o tome da Jevreji traže način da se Bahar i dalje isplaćuje iz Beograda dok predvodi nacionalni tim.

Stigle su nove informacije i navodno se sprema najveći ugovor ikada za nekog sleketora Izraela.

Tamošnji „Sport 5“ navodi da je Savez spremio dvogodišnji ugovor za bivšeg trenera Crvene zvezde i veću platu nego što je dobijao na Marakani s ciljem da odvede reprezentaciju na Svetsko prvenstvo u SAD, Meksiko i Kanadu.

U Fudbalskom savezu Izraela ranije je postignut konsenzus na svim nivoima da je Bahar najbolje rešenje, pa ostaje da sačekamo njegov odgovor.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare