NAKON PROPALOG BRAKA SA FUDBALEROM, SREĆU JE NAŠLA PORED PLESAČA: 9 godina bila sa ovim sportistom, a sada čeka četvrto dete

Pevačica Danijela Karić nedavno je proslavila svoj jubilarni 40. rođendan i tom prilikom otkrila je da je ponovo u drugom stanju i da čeka četvrto dete.

Danijela Karić
foto: Pritnscreen

Naime, Danijela će uskoro dobiti drugo dete sa svojim suprugom Ivanom Mileusnićem dobiti drugo dete, dok iz prethodnog braka sa fudbalerom Nikolom Martaćem ima ćerku Moniku i sina Filipa.

Inače, Danijela i Nikola Martać godinama su nosili titulu jednog od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, te je vest o njihovom razvodu sve iznenadila. Oni su bili u braku devet godina, a nakon razvoda on je nastavio da živi život daleko od očiju javnosti.

S druge strane, Danijela je svoju sreću našla kraj plesača Ivana Mileusnića, sa kojim se venčala 2019. godine, a potom su dobili i sina.

Budući da Danijelina deca iz prvog braka žive sa njima mnoge je zanimalo kako se slažu, što je jednom prilikom i objasnio:

Danijela Karić, Ivan Mileusnić, Danijela Karić i Ivan Mileusnić
foto: Kurir televizija

 Ivan je kao prijatelj sa njima, nije u ulozi oca, kao što ni ne treba da bude, oni imaju svog oca i on je divan prema njima. Tako da je sve kako treba, a i u korektnim odnosima sam sa ocem svoje dece – rekla je ona jednom prilikom.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Blic

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare