JELISAVETA ORAŠANIN I MILOŠ TEODOSIĆ UHVAĆENI ZAJEDNO U GRADU! Evo gde su viđeni posle priča o RAZVODU, jedna stvar ih odala VIDEO

Nedavno se u medijima pojavila vest o tome da se glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić razvode.

Naime, sve je šokirala objava Jelisavete sa Teodosićeve utakmice, te su od tada spekulacije i priče polako utihnule.

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić
foto: Printscreen/Paparaco lov

Sada ih je ekipa emisije „Paparaco lov“ uhvatila zajedno, i to u jednom kafiću koji se nalazi nedaleko od njihove zgrade.

Njih dvoje su sedeli zajedno, u društvu, a nakon toga, zajedno su ušli u zgradu.

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić
foto: Printscreen/Paparaco lov

Sudeći po ovim snimcima, Jelisaveta i Teodosić se ipak ne razvode, a da li je to zaista tako, ostaje nam da saznamo.

Inače, njihov odnos od samog početka bio je pod budnim okom javnosti. Ipak, oni su dali sve od sebe da svoju privatnost sačuvaju za sebe, a otkrivaju samo sitne detalje.

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić
foto: Printscreen/Paparaco lov

Glumica je tako ranije otkrila da su se oni venčali brzo, te da su na svadbi tek upoznali porodice.

– Mi smo se videli 19 puta pre svadbe, zapravo smo se 19 put videli na svadbi. Niko nam se nije mešao, što se vidi – rekla je glumica u emisiji „Tv lica kao sav normalan svet“.

Ona se u pomenutoj emisiji osvrnula i na važnu odluku koju svaka mlada donosi pred venčanje, a mnogi je smatraju ključnom za uspeh u braku.

Reč je o usaglašavanju pratnera po pitanju prezimena. Jelisaveta je tada otkrila da je ona budućeg supruga iznenadila odlukom o prezimenu.

– Iznenadila sam ga prezimenom. Pre nego sam upoznala Miloša, razmišljala sam o prezimenu i rekla sam da ga nikada neću promeniti. Rekla sam da je baš zvučno. Posle kad smo počeli da pričamo o deci i porodici sam počela da razmišljam o svemu. Rekla sam sebi da ću ja jednog dana imati decu sa njim i da će ta deca da se prezivaju Teodosić. Razmišljala sam i shvatila da će me deca pitati kako sam ja Orašanin, a ostali Teodosić. U tom momentu sam rešila da svi budemo Teodosić – objasnila je glumica u pomenutoj emisiji.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Pink.rs/T.J.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare