SKANDAL U TROGIRU Roditelj upao u razred i UDARIO PROFESORA ŠAKOM U GLAVU

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske potvrđeno je da se danas oko podneva dogodio težak incident, kada je u jednoj obrazovnoj ustanovi roditelj upao u razred i udario profesora šakom u glavu.

Hrvatski portal „Index“ saznaje da je reč o školi u Trogiru, te da je navodno roditelj upao u razred nakon što je profesor njegovoj ćerki oduzeo mobilni telefon.

U policijskom saopštenju se navodi da su o incidentu obavešteni nešto posle podneva, da su po prijemu dojave izašli na teren i da je jedan muškarac priveden, a drugi je zatražio lekarsku pomoć.

Preciziraju da je profesor zadobio povrede, a da je nasilnik uhapšen i da je nad njim u toku kriminalističko istraživanje.

Direktorka Osnovne škole „Majstora Radovana“ Zorana Bakula je za zagrebačku N1 tv ispričala je da je istina da se incident dogodio u učionici, kada je roditelj nasrnuo na profesora.

Podsetila je da je ovo još jedan u nizu incidenata u hrvatskim školama te da nešto hitno treba da se menja po pitanju zaštite učenika i zaposlenih.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare