PRONAĐEN SNIMAK NA KOM SE NALAZI NESTALA DANKA?! Policija upravo proverava video zapis sa kamera kuće!

Dvogodišnja devojčica Danka Ilić iz Bora nestala je juče oko 13.45 u naselju Banjsko polje. Zbog nestanka po prvi put je aktiviran sistem „Pronađi me“. Potraga je i dalje u toku.

Ekipa portala kurir od sinoć se nalazi na licu mesta i donosi informacije o snimku.

– Saznali smo da je policija pregledala da li ima sigurnosnih kamera na mestu gde je nestala devojčica. Nađeno je samo na jednoj kući kamera i taj snimak je policija uzela i nastoji da pokuša da dođe do novih informacija. Taj snimak se trenutno proverava – rekao je novinar sa lica mesta.

– Takođe saznajemo da je po nestanku Danke, majka je bila u panici i okrenula je muža. On se stvorio za samo nekoliko minuta. Oni su počeli da traže devojčicu. Pošto nisu mogli da je nađu pozvali su policiju. Policija je brzo došla na lice mesta i shvatila ozbiljnost situacije pozvala veći broj patrola. Kasnije su se i pripadnici žandarmerije uključili. Takođe pripadnici ostalih policijskih uprava su se uključili kao ispomoć u potrazi. Jednostavno se proverava svaki podatak – dodaje. 

Podsetimo, potraga za nestalom Dankom i dalje traje, a istraga nestanka ide u nekoliko pravaca. Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak u 13:45 u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Zbog njenog nestanka prvi put je aktiviran sistem „Pronađi me“. Akcija potrage trajala je čitavu noć i i dalje se nastavlja, kako su naveli iz policije.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, koji je stigao u utorak kasno uveče u naselje Banjsko polje u Boru, rekao je jutros da dobrovoljci koji žele da se uključe u potragu to mogu da učine u koordinaciji sa policijom. Jutros je policija najavila da će pomoć u potrazi biti tražena ukoliko za njom bude bilo potrebe.

UDARNA VEST.rs(republika

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare